Hej verden!

Jeg tog et lån – her er hvad jeg har lærte

Hej med dig,

Dette er mit første indlæg her på bloggen. Så bær over med mig hvis det ikke er så godt, som det kunne have været. Jeg skal nok lige i gang 🙂

Nå. Men. Vi bliver jo bombarderet med reklamer for lån alle steder – tv, net, busskure etc. etc. Så da jeg for nylig stod og skulle bruge penge, var min første indskydelse derfor, at jeg skulle bruge et lån.

Da jeg søgte efter lån i google, fandt jeg en masse forskellige muligheder. Mit problem var bare, at det var meget svært for mig at skille snot fra kanel. Jeg lagde dog også mærke til, at der var nogle hjemmesider, der har samlet lån fra mange steder – F.eks. https://loanscouter.com/.

I stedet for at gå til hver enkelt låneudbyder, tog jeg derfor bare et kig på deres liste. De har allerede samlet lån fra en masse forskellige udbydere og viser, hvor høj ÅOP er, hvor meget man kan låne, etc. etc. Det sparede mig derfor for en masse tid.

Bare et tip!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej verden!